De Promenad

Denna promenad var bara 12 meter lång. När min vänstra fot slår marken två gånger och min höger fot slår marken 3 gånger. Det här är en kort promenad.

Att gå detta och lära andra hur man går på detta extremt korta avstånd är verkligen inte svårt. Vad det representerar är livsförändringar. När du är klar med denna promenad kan du inte låta bli att fira som du aldrig har gjort förut. Du firar för att du har slutfört något som alla andra säger att du inte kan göra det. 12 fot promenad över brinnande heta kol. Dessa kol är 1800 grader varma. Under normala omständigheter skulle du ha brännskador i tredje grad på botten av dina fötter. Du skulle ha fler brännskador på anklarna när de brinnande heta bärnorna spratt upp från marken och vidare till dig.

Eldvandringsseminariet handlar inte om att gå över elden, det handlar om dig. När du tar denna korta promenad vet du att du kan göra vad som helst. Skräcker du att gå över en bädd av kol som brinner i 2000 grader? Det borde, men frågan är kan du göra det? Ja, du kan göra det, och ja, du kommer att känna dig fantastisk, och vet att det inte finns något du inte kan göra, ingenting.

En avgörande nyckel till framgång för att genomföra Fire-walk-seminariet är att se dig själv fullfölja promenaden i ditt sinne. Det är samma nyckel som du kan använda för att svänga en golfklubb, eller stänga en försäljning eller allt du vågar drömma om att göra. Under ett Fire-walk-seminarium är det mitt ansvar som ledare att hjälpa dig se din framgång genom att använda många olika tekniker. En av dessa tekniker kan du använda just nu eller när som helst du behöver för att vinna. Se det i ditt sinne. Hypnotisera dig själv; se dig själv lyckas med vad du behöver göra. Du behöver inte bara se det, du måste känna framgång. Under seminariet före själva brandvandringen arbetar vi med att se till att varje person fullt ut kan se gå över de heta kolarna utan smärta. Med lågor som hoppar 6 meter i luften skapar en eldstunnel runt omkring dig. Du kan fokusera på ditt mål. Du går rakt igenom lågorna utan smärta. Deltagaren (du) ser och känner sig fira som aldrig förut, för du vet nu att du kan göra vad som helst. Du kan. Det kan du verkligen.

Skrivet av Glenn E Daniels

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *