Seneste opdagelse gør fans bekymrede

Adeles turné brudt sammen, efter at de opdagede…

Adele delte i en officiel erklæring på fredag, at hun ikke længere vil være i stand til at udføre sine to sidste koncerter på Wembley Stadium i London. Sangerinnen afslørede, at hun havde ødelagt stemmebåndene, og hendes læge rådede hende til at tage sig en hvile. Derfor er hun nødt til at aflyse sine shows i mellemtiden.

I tråd med dette forenede hendes fans deres kærlighed og støtte til den Grammy-prisvindende sanger.

Efter hendes annulleringsnyhed gik hundreder af Adeles fans til Wembley Stadium lørdag og deltog, da de synger Adeles mest berømte numre. En rapport fra Entertainment Online bekræftede også, at nogle af hendes fans også fremførte hendes sange online som deres måde at vise støtte til sangerinnen.
#SingforAdele trender på Twitter

Adele blev følelsesladet, da hun offentliggjorde sin meddelelse i sidste uge.

Hun kan dog ikke gøre andet end at tvinge aflyse showet for at tackle hendes sundhedsspørgsmål. På trods af den triste nyhed gjorde Adeles fans alt for at gøre hende glad for at få hende til at føle, at hun blev elsket og støttet.

Antallet af fotos og videoer af Adeles fans dukkede op online, mens de synger sangernes berømte lydspor. Yderligere har hashtaggen #SingforAdele også tændt på Twitter.

En af hendes fans postede også, “Adele kan ikke synge for os, men vi kan synge for hende.”

Uden tvivl bliver den Grammy-prisvindende sangerinde elsket mest af sine fans. For at huske, den 29-årige britiske sangerinde havde 123 forestillinger, der blev en af ​​grundene til hendes stemmebåndets skade. I mellemtiden til trods for aflysningen af ​​showet tilføjede Adele også, at de ville udstede refusion til koncertgæsterne, hvis koncerten aldrig vil blive omplanlagt igen.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *